og politiet embedsmand er at forstå

作者:
瀏覽:242

Din første instinkt, mens du er i fare, er at beskytte dig selv, og hvornår i That ikke virker, dine fingre klør for at ringe 911 og få politiet til dig så hurtigt som muligt. Dette er en opgave for de retshåndhævende myndigheder. Men bortset fra blot at tilbyde beskyttelse til den brede offentlighed, de også nødt til at overholde loven. Derfor politiet Også kaldet retshåndhævende myndigheder. I USA, omfatter de retshåndhævende myndigheder den føderale politi, statslige politi og amt politi. Der er også særlige formål distrikt politi og det lokale politi. Der er mere end 18,000 forskellige politikorps i landet. Disse embedsmænd har fået overdraget nedslående kriminel aktivitet, Forebyggelse forbrydelser, håndhævelse af warrants, stævninger og retskendelser, de er de første, der kaldes Også i tilfælde af nødsituationer og trusler mod offentligheden. De har også til at overse beskyttelsen af ​​offentlige embedsmænd, offentlige faciliteter og infrastruktur, opretholde orden og sømmelighed og også arbejde på fængsler. I bunden af ​​det hele har politiet at tjene og beskytte, men hvad med deres beskyttelse midt i alle de risici og farer, snarere hvem eller hvad beskytter dem?
 Derfor er en politibetjent skal være godt rustet. Der findes forskellige sorter af politiets udstyr, fra dem, der er dem, der til kamp for nemheds skyld. Dette udstyr comprende alt fra stave, told bælter, håndjern og kemisk spray til, magnum taktisk tøj, hylstre og knive. Og lad os ikke glemme begrænsninger, sikkerhedsudstyr og hastighed læssemaskiner. Politi embedsmænd har det hele.
 Grundlæggende og standardudstyr udstedt til, der er hver politibetjent er en pistol, hylster, håndjern, stafetten og to-vejs radio transmission. Pistolen skal bruges som et svar på optagelse, og politiet embedsmand er at forstå, at i intet tilfælde han eller hun skulle skyde først Medmindre der er folk omkring dem i fare. Håndjern er at begrænse mennesker eller Assaulters og stafetten er en typisk ikke-dødbringende våben til selvforsvar. En færdselsbetjent eller trafik politibetjent får en radar pistol for at bestemme hastigheden af ​​en hurtig bil. I tilfælde af optøjer, er politifolk Da hjelme og skjolde for beskyttelse og i ekstreme tilfælde af mob optøjer de har lov til at bruge vandkanoner eller rive gar at kontrollere folkemængderne. Tåregas bruges ikke kun af politiet, men de særlige våben og taktikker (SWAT) officerer Brug også tåregas og andet udstyr til mere farlige missioner. Disse embedsmænd er SWAT skudsikre veste givet og nattesyn beskyttelsesbriller ud over den standard udstyr.
 Duty bælter er et andet aspekt. En politibetjent er forpligtet til at foretage flere forskellige udstyr til hans og andres sikkerhed, men han har brug for at holde sine hænder Også gratis. Det er her pligt bælte kommer ind i billedet. Duty bælter i dag er i stand til at gennemføre op til ti pounds af udstyr. Håndjern, nøgler, lommelygter, stave og andre våben er, hvad pligt pligt bælte bærer. Den told bælte Skal være lavet af et stærkt og stift materiale, således at understøtte alt udstyret. En told bælte bør hverken være for stram eller for løs, da dette kan hæmme bevægelse, være farlig og forårsage unødig smerte og træthed. Der er kvinder politifolk samt hvilket betyder pligt bælte skal være egnet nok for en kvinde at bære. Disse dage udstyret bliver gjort mindre, ligesom stafetten, som er mere kompakt, så det passer til den told bælte passende uden at tynge ned officer.
 Dette udstyr er vigtigt for politiet, men i slutningen af ​​det,timberland italia, kan ingen mængde udstyr sikre sikkerheden, hvis der ikke åndsnærværelse, uddannelse involveret og disciplin.